Találkozás, kapcsolat, közösség

Helyszín: Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4   1052 Budapest, Semmelweis u. 4.

Minden program ingyenes!

Programjaink az ARS SACRA FESZTIVÁL honlapján is elérhetők, egy kattintással: ITT!


Szept. 2. csütörtök 18:00
- Kolta Galéria kiállításmegnyitó - Korzenszky Richárd OSB: Ég és föld között - "...túl ámulatokon és túl már hívságokon is hirtelen rájössz vagy csöndben belátod:Isten hatalmas verse a teremtett Világ." (Nagy Gáspár). A kiállítás szeptember 24-ig látogatható munkanapokon 10 és 18 óra között, és az esti programok alatt. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 4. szombat 18:00
- S4 galéria kiállításmegnyitó - Rafael de Castro Manglano: Budapest felfedezése. Rafael az Opus Dei Orbánhegy Collegium vezetője és a Navarrai Egyetem magyarországi képviselője, hobbija a festés. Festményein keresztül szeretné bemutatni és közelebb hozni mindenkihez Budapest szépségeit. A kiállítás szeptember 5. és 12. között látogatható 10 és 18 óra között. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 4. szombat 20:00
- Az Albinoni Kamarazenekar zenei áhitata szólistákkal - műsoron Eszterházy Pál, Tomaso Albinoni, G. Fr. Händel és J. S. Bach művei. Vezényel Zsigmond Balassa. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 6. hétfő 19:00 - Beszélgetés külföldi misszionáriusokkal - Messziről jöttek és több éve hirdetik az evangéliumot Magyarországon. Igazi nemzetközi kerekasztal beszélgetés, egy brazil verbitával, egy vietnámi szalézi szerzetessel, egy, az Opus Dei-ben szolgáló spanyol numeráriussal, és a magyarországi Katolikus Shalom közösség brazil vezetőjével. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 7. kedd 18:00 - Rímrémek és porzó prózák - Pajor András atya kötetének bemutatása Marjai Virág színművész előadásában. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 8. szerda 15:30-23:00
- Egy este szerzetesekkel - Tölts el egy kötetlen délutánt szerzetesekkel! A változatos programok között lesz: filmvetítés, társasjáték, kézműves foglalkozások, beszélgetések, ping-pong és agapé. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 9. csütörtök 19:00 - Koncert - Debussy előtt tiszteleg a Nagy János Trió - Claude Debussy, a száz éve elhunyt francia zeneszerző folyamatos inspirációt jelent a zenészek számára, így néhány művének újragondolása szerepel az együttes Jazz de Lune Debussy 100 című lemezén. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 10. péntek 17:00 - 19:00 - Kézműves foglalkozás gyerekeknek -
Egyszerű kézművestechnikák segítségével ismertetjük meg a gyermekekkel az alkotás örömét. Agyag, gyapjú-fonál, pamut-fonál, elmélyült foglalkozás. Várunk minden érdeklődő kicsit és nagyot agyagozni, körmön-fonni, körmöcskézni, makramézni, és nemezelni. Bővebben ITT!

Szept. 10. péntek 19:30
- Benedek Zalán: A harmadik napon - monodráma a megbocsátásról. A főhőst szülei állami gondozásba adták, mégis talpra áll, azonban az elutasítás élménye nem múlt el nyomtalanul. Bővebben ITT és ITT!

Szept. 11. szombat 10:00
- 15:00 Élő közvetítés a NEK családi napról, a Margitszigetről. Szeretettel várjuk a látogatókat a Háló sátorában a Margitszigeten. Bővebben ITT!

Szept. 12. vasárnap 18:00 - Adj már csendességet – Kővári Eszter Sára és Peltzer Ferenc koncertje - Egyházzenei műsorukat kortárs magyar zeneszerzők műveiből, reneszánsz, kora barokk darabokból és népénekekből állították össze a történelmi Magyarország öt régiójából. Bővebben ITT és ITT!


Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjai: https://www.iec2020.hu/hu

Ars Sacra Fesztivál programok: https://ars-sacra.hu

Médiamegjelenések:

Korzenszky Richárd kiállításáról a Magyar Kuríron és a Magyar Nemzeten

 

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!


Régebbi Tarsolyok elolvashatók itt >>

Tarsolyok tartalomjegyzéke >>

A Tarsoly 32 oldalas augusztusi száma a Háló-táborban lesz először kézbe vehető

Támogatóink

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Miniszterelnökség
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő



Magyar Katolikus Püspöki Konferencia


Nemzeti Kulturális Alap
NKA Zeneművészet Kollégiuma


Belváros-Lipótváros Önkormányzata


Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program


Renovabis


Pártfogó Pengő


Társadalmi szerepvállalás keretében webtárhely és domain támogatónk a forpsi.hu és az arubacloud.hu

Háló Közösségi és
Kulturális Központ - S4

1052 Budapest, Semmelweis u. 4.
+36 20 351 5375, iroda&halo.hu

Nem minden program saját szervezés
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk

S4 facebook oldala

terkep kicsi

S4 programok

.

Feliratkozás programajánló hírlevelünkre

 

2024.07.15. 8:30 és 07.17. 18:00 Gerinctorna a Nemeshegyi teremben

Augusztus közepéig
Gerinctorna hétfőn és szerdán
Polifoamot és törölközőt hozni kell
Bővebb információ:
Szabó Krisztina +36 30 950 6453
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók