Kézikönyvek


Háló találkozók kézikönyve (2013)A   Háló   bemutatásakor   régebben   gyakran   beszéltünk   a   ?Találkozás Szentségéről?, újabban a személyes találkozások    fontosságáról.  Valóban, a Háló találkozói erről szólnak, a valódi személyes találkozásokról. Ezek megszületése részben isteni kegyelem, részben vannak a birtokunkban olyan módszerek, ötletek, amelyekkel segíthetjük a valódi emberi találkozások létrejöttét. A módszerekre rátaláltunk: részben a sok-sok megszervezett találkozó során, részben pedig tanultuk őket egymástól, más találkozás-szervezőktől és különböző műhelyeink tagjaitól.

Ez a kézikönyv a már elsajátított módszereket és a közös vágyakat kínálja segédeszközként a Háló találkozók szervezőinek és bárkinek,    aki  szívesen támaszkodik tapasztalatainkra.

Ez a könyvecske a 2003-ban a Háló által közzétett, azonos nevű kiadvány újragondolt változata, sok kérdésben támaszkodva a Háló különböző rendezvényein szervezett műhelymunkák eredményeire. A 2003-as kiadvány struktúráját és számos gondolatát megtartottuk.


__________________________________


Bogozói kézikönyv (2007)


__________________________________Háló találkozók kézikönyve (2003)


 
Még nincs azonosítód?
Joomla oldal, készítette: Tel-e-universum Kft.