Felütés
A ma emberének alapélménye, hogy rohan és fáradt. Semmire sincs időnk és energiánk. Ezzel a könyvvel egy olyan kalandra hívunk meg - a kisközösség kalandjára - ahol muszáj lesz egy kicsit lassítani, egy kicsit mélyebbre evezni, és ráadásul mindezt nem egyedül, hanem társakkal.

A könyv egy induló kisközösség számára nyújt kapaszkodót az első tucatnyi összejövetel lebonyolításához. De ajánljuk ezt a könyvet olyanoknak is, akik már régóta gyakorolják a közösségi létet. Hátha számukra is hasznos egyik-másik gondolat!

Ha már odáig eljutottál, hogy szükséged van erre a könyvre, akkor a közösség-indítás legnehezebb szakaszán, a munka dandárján már túl vagy. Ezek szerint van 6-10 ember, akivel keresitek a közös élmények lehetőségét, egymás megismerését és az Istenhez való közeledés útjait, valamint a saját életetek szebbé tételének lehetőségét a másik emberen, a közösségen keresztül.

A kiadvány 12 egymásra épülő fejezetet tartalmaz, melyek egy-egy kétórás közösségi összejövetel forgatókönyvét írják le. A tematikák és a feldolgozási módok fejezetről- fejezetre különbözőek, ezzel is lehetőséget adva minél többféle élmény összegyűjtésére.

A kiadványhoz egy honlap kapcsolódik (www.kiskozosseg.hu), mely sok további információt és ötletet tartalmaz az egyes alkalmakhoz, a felkészüléshez és a továbbgondoláshoz is.

Amennyiben a Kedves olvasónak bármilyen tekintetben segítségre lenne szüksége, szívesen állunk rendelkezésre. elérhetőségünk a honlapon megtalálható. Mi pedig mindenfajta visszajelzésnek nagyon örülünk!

A Felütésről készült telefonos beszélgetés a Mária Rádióban itt meghallgatható >>

A Háló Közösségi Műhelyének kiadványa megvásárolható a budapesti és régiós Háló irodákban.


Ára: 1500,- Ft


 
Még nincs azonosítód?
Joomla oldal, készítette: Tel-e-universum Kft.