Háló Katolikus Egyesület

Esemény 

Esemény:
...
Mikor:
2012. február 01. 
Kategória:
HKK programok

Leírás

A Háló Központ bezárt.

A Háló Iroda új címe:

1054 Budapest, Honvéd u. 22/B VI.em.
Bővebben >>

_____________
 

Tarsoly: a Háló nyomta- tásban is megjelenő lapjában a decemberben bezárt Háló Közösségi Központról olvashatnak.

 

 _________________

 

Háló Közösségi
Központ
 
(2003-2011)

 

Haris László körképe a nagyteremről...


...és a kávézóról


December 13-án volt a búcsúkoncertünk
Jazz - VUKÁN GYÖRGY
A Hálóban 2007. januárjában volt az első fellépés (Kaláka). Az utolsó koncert volt a százhatvankettedik. Ezt megelőzően minden zenei műfajban rendeztünk egy-egy búcsúkoncertet (Dalok: Kosbor Trió - Pilinszky, népzene: Pál István "Szalonna", extra: Mezitlábas zenészek, kamarazene: Schöck Atala)

A Kolta Galéria az elmúlt években hetvenhat kiállítást rendezett. Rendszeresen szerveztünk irodalmi kávéházat, közéleti klubot, gyerektáncházat. Helyet adtunk a Sándor Kör, a Zsinati Klub, a Keresztény Ökumenikus Baráti Társaság, a csángó keresztszülők értékes programjainak, könyvbemutatóknak és jótékonysági rendezvényeknek. Kisebb és nagyobb közösségek, keresztények és nyitott szívűek jártak ide beszélgetni. Sokszor tértek be hozzánk határon túliak is. Budapest szívében sok-sok ember között megvalósult a Háló mozgalom legfontosabb célja: a Találkozás.

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy "művelődési házunk" ezen a helyen nem működhet tovább, anyagi okok miatt. Ezért, (terveink szerint egy átmeneti időre - amíg nem lesznek meg újra a feltételeink) le kell mondanunk önkéntes kulturális tevékenységünkről. Amiről mindemellett sem mondunk le, az a közösségépítés, a közösségfeljesztés az egész Kárpát-medencében - így Budapesten is -, és azok a nagyon értékes emberi kapcsolatok, amelyek itt a Háló Közösségi Központban jöttek létre. Programjaink továbbra is minden érdeklődő számára nyitottak és ezekről továbbra is igyekszünk időben, rendszeresen tájékoztatást adni. A Háló Közösségi központ eddigi programjai több évre visszamenőleg 
itt megtekinthetők
.


HKK fényképtár >>

HKK filmtár >> Központ
Még nincs azonosítód?
Joomla oldal, készítette: Tel-e-universum Kft.